Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
beschikbaar van februari tot oktober

Nieuwe groente Friseline

BelOrta voegt met Friseline een nieuwe referentie toe aan haar gamma. Friseline is al een graag gegeten groente in de Franse keuken en voortaan ook volop beschikbaar bij BelOrta. Friseline is het resultaat van 20 jaar selectie door natuurlijke kruisingen van verschillende soorten andijvie. "Zowel qua smaak als qua presentatie is Friseline een zeer geraffineerde groente. Het is een mooie aanvulling op ons assortiment", aldus Jo Lambrecht, commercieel manager van BelOrta. Op de website over Friseline, www.friseline.com, staan al een paar leuke recepten om uit te proberen.



Eigen herkenbaar concept
Friseline wordt in verschillende landen verkocht onder eigen concept met een opvallende stijl en herkenbare paarse verpakkingen. Friseline is beschikbaar los in een doos, EPS of verpakt in een kleinverpakking. Op een juiste manier bewaard, is het product wekenlang houdbaar, zowel in de winkel als thuis. In Frankrijk is Friseline reeds een populaire groente en zelfs al winnaar van de prijs 'Sival Innovation de Bronze' in de categorie 'Innovation variƩtale'. Friseline is vanaf februari tot eind oktober volop beschikbaar bij BelOrta.



Voor meer informatie:
Jo Lambrecht
Commercieel manager
+32 (0)15/55.11.11
www.belorta.be
Publicatiedatum: