Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hartvormige aardbeien voor Valentijnsdag

Het Japanse bedrijf Courage-Create verkooptaardbeien voor omgerekend €10,23 per stuk. Normaal zou dat een absurde prijszijn, maar volgens Courage-Create raken de aardbeien continu uitverkocht. Deaardbeien hebben de vorm van een hart en spelen daarmee in op Valentijnsdag.



De aardbeien hebben een perfecthartvormig uiterlijk. Courage-Create produceert de aardbeien en zet deze op demarkt. Er worden per dag 100 units verkocht, waarmee het bedrijf goede zakendoet. De aardbeien worden vermarkt onder het merk"Ichigokoro." De naam is een woordspeling op de Japanse woordenichigo (イチゴ, aardbei) en kokoro (心,hart). Elke aardbei weegt tussen de 22 en 26gram.

"Liefde kan worden gecommuniceerd door alleenmaar naar de vorm te kijken. Ik hoop dat de mensen die ze kopen hun geliefdeaan het lachen kunnen krijgen," zegt Akira Fujihiro, de 42-jarigedirecteur van Courage-Create. Het product is vier jaar inontwikkeling geweest en werd voor het eerst in december 2015 op de markt gezet.De Ichigokoro-aardbeien kunnen via de online winkel van Courage-Create worden besteld.
Publicatiedatum: