Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursus Telen met licht van start

Licht is een zeer belangrijke factor in plantaardige productie. Naast zonlicht is belichting met SON-T een veel voorkomend verschijnsel in de tuinbouw. De laatste jaren wordt veel gesproken over LED-belichting. Hoe kun je optimaal gebruik maken van het licht en moet je daarvoor al dan niet investeren in een bepaald type belichting? HAS Hogeschool en Delphy bieden een cursus aan waarin de teelttechnische en bedrijfseconomische aspecten van licht in de teelt met licht aan bod komen.



Inhoud cursus
Tijdens de cursus kunnen cursisten hun eigen situatie in kaart brengen en vervolgstappen uitwerken om te komen tot optimalisatie. HAS Hogeschool en Delphy bundelen voor deze cursus hun krachten en putten uit hun jarenlange ervaring in kassen en gesloten teeltsystemen.

Het programma van de cursus 'Telen met licht' bestaat uit vier cursusdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. De cursusbijeenkomsten vinden afwisselend plaats in 's-Hertogenbosch en Bleiswijk.

Thema's die aan de orde komen zijn:
  • Licht en plant
  • Licht en klimaatregeling
  • Licht en waterhuishouding
  • Licht en rentabiliteit
Voor wie?
Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor glastuinders die meer willen weten over licht en nieuwsgierig zijn naar nieuwe mogelijkheden en de betekenis hiervan voor hun eigen bedrijf.

Voor meer informatie:
www.has.nl
www.delphy.nl
Publicatiedatum: