Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Industriële traywasser elimineert risico's tijdens de opkweek

Hygiƫne is tijdens de opkweekfase van het allergrootste belang. Om deze reden installeerde de Nederlandse plantenkweker Beekenkamp Plants in Maasdijk onlangs een Unifortes tunnelwasmachine. De wasmachine maakt onderdeel uit van een nieuwe, door Beekenkamp gerealiseerde productielocatie.



De 5,5 meter lange wastunnel heeft twee transportbanden en een capaciteit van 1000 kratten en trays per uur. De installatie heeft ook een uitwendige doekfilter om ook de kleine zanddeeltjes uit het reinigingswater te filteren.



Beekenkamp is een gerenommeerde kwekerij van jonge groenten-, pot- en perkplanten van uitzonderlijke kwaliteit. Het bedrijf zal de traywasser gebruiken om de trays te reinigen die voor de jonge plantproductie worden gebruikt.



 












De tunnelwasmachine bij Beekenkamp is een geavanceerde installatie met een hoge capaciteit. Voor bedrijven die een kleinere machine nodig hebben zonder transportbanden heeft Unifortes ook een kleine, losstaande traywasser ontwikkeld die zuiniger is en eenvoudig te bedienen. Deze is ideaal voor kleinere bedrijven. Het ontwerp maakt de machine compact en gebruiksvriendelijk, in bijna elke situatie.

Voor meer informatie:
Viscon
www.visconhydroponics.eu
sales@viscon.eu
Publicatiedatum: