Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: 75% minder arbeid met sla-systeem Mucci

Tijdens de Fruit Logistica 2016 kondigde Viscon een samenwerkingsverband en de bouw van een hydrocultuurproject met Mucci Farms aan. Dit jaar updaten ze ons: hoe loopt het project?



Viscon: "De toepassing van het teeltsysteem voor zowel sla als kruiden maakt het systeem zeer flexibel en productief. Het ontwerp van de kranen en de logistiek leverde een werkbesparing op van 75% en de oogst per m2 is boven het gemiddelde. De kwaliteit van het product is zo onderscheidend dat de winkeliers de knapperigheid en levensduur opmerken."

Bekijk de video waarin de hele productiecyclus van de sla te zien is, van het voorbereiden van de aardemix en het zaaien tot het opkweken, verplanten, telen, oogsten en verpakken.



Ook de Viscon Retail Packaging oplossing trekt de aandacht van winkeliers: "De verpakking voegt waarde toe aan het product en helpt de sla en kruiden als een hoogwaardig product te presenteren."

Voor meer informatie:
Viscon
www.visconhydroponics.eu
sales@viscon.eu
Publicatiedatum: