Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Zalm Groente en Fruit verhuisd naar Noordwijk Binnen

Noordwijker bij uitstek, Frans van der Zalm, wilde met zijn groenten- en fruitwinkel verhuizen van Noordwijk aan Zee naar Noordwijk Binnen. Na het zien van de winkel van Henk Middendorp in Leidschendam was hij overtuigd. Toonen Winkelinterieurs moest gaan zorgen voor de inrichting. Toonen Winkelinterieurs heeft dit project turn-key opgeleverd. Het winkelpand waar voorheen een reisbureau in gevestigd was, is geheel ingericht tot een moderne groenten- en fruitspeciaalzaak. Op 18 januari 2017 vond de opening van de winkel plaats.



Voorheen werden al verschillende soorten groenten en fruit aangeboden, nu is het assortiment uitgebreid met maaltijden, wijn en noten. De bewerkte producten worden gepresenteerd in de maaltijdtoonbank en in het multifunctionele 'Carthago' wandkoelmeubel in Legato uitvoering met schuifruiten. Deze bewerkte producten zijn met hulp van Frank van der Werf en Manon Slaghekke van Bonfait gepresenteerd.



Er is door de ondernemer bewust gekozen voor een winkel in de bediening. Centraal in de winkel staan de maaltijdtoonbank en de Crescendo kistentoonbank. Achter deze toonbanken bevindt zich ook nog een Luciano trio AGF-stelling. De Crescendo en Luciano trio zijn zo ingericht, dat de producten in eurokisten gepresenteerd kunnen worden.



Alles wordt uitgelicht door middel van LED-verlichting. Met boven de toonbanken hanglampen voor extra sfeer. De winkel is naast de wandafwerking met houtlook ook voorzien van steenstrips en oud Hollandse wandtegels. De meterkast is beschilderd met een kenmerkend symbool uit Noordwijk: de vuurtoren aan de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Voor meer informatie:
Toonen Winkelinterieurs B.V.
Landscheidingsweg 12
3962 RC Wijk Bij Duurstede
T: +31 (0)343-563030
F: +31 (0)343-563024
info@toonenwinkelinterieurs.nl
www.toonenwinkelinterieurs.nl
Publicatiedatum: