Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monitoring vruchtgroenten Japan en VS in 2017

Op woensdag 25 januari 2017 vond in het Hortiversum te Zoetermeer de informatiebijeenkomst 'export Japan en USA' plaats. Ruim 60 telers, telersverenigingen en exporteurs luisteren naar presentaties van Marjan Folkers namens de NVWA, Inge Ribbens van het GroentenFruit Huis en Ron Soeterbroek van het KCB. Er werd dieper ingegaan op de inhoud van de protocollen Medfly (Middellandse Zeevlieg) voor Japan en AFM (Afrikaanse Fruitmot) voor de USA.

De risico's tijdens monitoring op de teeltbedrijven en tijdens transport van het exportproduct zijn nog eens benadrukt. Daarna was er aandacht voor de mogelijke (financiƫle) gevolgen bij vondsten van deze en andere organismen voor deelnemende bedrijven en voor de totale sector. De aanmeldingsformulieren voor de monitoringprogramma's in 2017 worden binnenkort gepubliceerd op de website van het KCB.

Bron: KCB
Publicatiedatum: