Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17 maart, De Meern

“Slimme energie-innovaties in de glastuinbouw”

Energy Matters organiseert op vrijdag 17 maart 2017 haar jaarlijkse Glastuinbouwdag bij Autogrill in De Meern nabij Utrecht (voorheen AC De Meern). Toonaangevende sprekers gaan in op de laatste ontwikkelingen en slimme energie-innovaties binnen de glastuinbouw.

Ingegaan wordt op een Energievisie voor de glastuinbouw, Smart Grid Westland, Profiteren van marktkansen met flexibel vermogen, Power-to-Heat & Power-to-Gas, Warmtenetten met restwarmte, aardwarmte en bio-energie. Betaalbare elektriciteitsopslag met FlowBattery, Goedkope CO2 & warmte van Afvalcentrale AVR in Duiven voor glastuinders en 30% besparing met WKK, (LED-)belichting en zon-PV op gelijkspanning. En tot slot de WKK-Barometer.

Bijgevoegd het programma en inschrijfformulier maar u kunt zich ook via info@energymatters.nl aanmelden middels een inschrijfformulier.

De kosten voor deelname aan deze dag zijn voor glastuinders € 95 en € 150 (excl.BTW) voor niet-glastuinders waarbij o.a. in een uitgebreide lunch en een borrel is voorzien.

Voor meer informatie:
Energy Matters
T +31 (0)30 691 1844
F +31 (0)30 691 1765
info@energymatters.nl
www.energymatters.nl
Publicatiedatum: