Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19-23 maart, Ho Chi Minh Stad & Hanoi

Agromissie naar Vietnam

Wilt u zakendoen in Vietnam of in dit land nieuwe mogelijkheden verkennen? En is uw bedrijf actief in de agro-, tuinbouw- of watersector? Schrijf u dan in voor de agromissie naar Vietnam onder leiding van Marjolijn Sonnema, Directeur Generaal Agro en Natuur van het ministerie van Economische Zaken.

De missie richt zich op agro-, tuinbouw- en waterkansen in de Vietnamese markt en op de positionering van Nederland als agro-, kennis- en innovatieland.



Klimaatverandering
Vietnam is bijzonder kwetsbaar voor klimaatverandering en heeft bovendien behoefte aan Nederlandse kennis, technologie en agroproducten. Nederland is de voorkeurspartner van Vietnam op weg naar een hogere, duurzame voedselproductie en naar een duurzame ontwikkeling van de Mekong Delta.

De missie is gekoppeld aan een regionale voedselzekerheidsconferentie, die Nederland en Vietnam op 22 en 23 maart samen met de VN Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) en de Wereldbank organiseren. Missiedeelnemers kunnen zich op 23 maart presenteren aan regionale overheidsvertegenwoordigers, internationale financiƫle instellingen als Wereldbank, FAO en Asian Development Bank, en de private sector.

Voor wie?
De missie staat open voor innovatieve bedrijven en kennisinstellingen uit de sectoren agrofood, tuinbouw en de nexus 'water-landbouw'. Thema's zijn voedselzekerheid, vermindering van voedselverliezen en -verspilling, klimaatslimme landbouw, duurzame visserij en aquacultuur/visserij. Daarnaast is er aandacht voor de nexus 'water-landbouw', voedselveiligheid, kassen- en staltechnologie.

Overheden, kennis- en onderwijsinstellingen spelen ook een cruciale rol in de Nederlands-Vietnamese samenwerking. De missie biedt Nederlandse kennisinstituten (waaronder ook MBO en MBO+) de mogelijkheid samen met Vietnam innovaties te starten op opleidingsgebied.

Programma
Tijdens deze missie ontmoet u potentiƫle Vietnamese partners en kunt u uw organisatie, producten en diensten bekendheid geven in de Vietnamese markt. Ook kan de Nederlandse overheid ondernemingsissues voor u aankaarten bij de Vietnamese autoriteiten. Voor het programma kunt u denken aan:
  • netwerkbijeenkomsten, seminars, bedrijfsbezoeken en matchmaking;
  • ondertekening van contracten of MoU's in aanwezigheid van Nederlandse en Vietnamese bewindspersonen.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
Publicatiedatum: