Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië: Allernieuwste kassen en metalen structuren



Door de de overname van de technologieën, het management en het personeel van Se.pre.vi. Spa en onderzoek naar innovatieve technologieën en grondstoffen is MedGroup Srl nu in staat de allernieuwste oplossingen in de glastuinbouw te leveren.



Het bedrijf werkt samen met toonaangevende binnenlandse en buitenlandse partners waardoor het ook actief kan zijn op de Europese en internationale markten en goederen kan exporteren naar mediterrane landen als Libanon, Marokko, Egypte, Algerije, Tunesië, Malta, etc.


Een faciliteit in het buitenland.

Partner Francesco Tommaseo: "We verkopen onze structuren aan meer dan 20 landen wereldwijd. Door ons brede assortiment en onze bouwvaardigheden kunnen we aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote coöperaties tegemoetkomen zoals landbouwontwikkelingsinstanties, scholen en van de meest veeleisende klanten."



MedGroup structuren zijn in diverse afmetingen beschikbaar en kunnen met verschillende materialen worden gemaakt. Enkele voorbeelden van de producten van het bedrijf in drie hoofdgroepen:
  1. Agrarische kassen: multiart, tunnelart, multimed; 
  2. Kassen voor andere doeleinden: opslagkassen (stoneart), veredelingskassen (farmart), paddestoelenkassen, sportkassen, fotovoltaïsche kassen: multisun, venlosun, voliere;
  3. Andere structuren: parkeeraccommodaties, onderstellen voor fotovoltaïsche installaties, pallets.

In de foto hierboven: parkeeraccommodatie. Beneden een opslag- en werkruimte.



"Elke constructie wordt ontworpen volgens precieze berekeningen en een haalbaarheidsstudie, rekening houdend met de geometrische en klimatologische kenmerken van de locatie en de aard van de gewassen. Daarom is er voor elke structuur een specifieke offerte. Onze missie is om elke structuur te ontwerpen naar de specifieke behoeften van elke klant. Onze jarenlange ervaring stelt ons bovendien in staat om advies te geven over plattelandsontwikkelingsprogramma's."


Tuinkas met houten afwerking.

Voor de montage gebruikt MedGroup gekwalificeerde bedrijven die internationaal werkzaam zijn. Verder verleent MedGroup na de verkoop ondersteuning en onderhoud.



"Ondanks de crisis die de sector de afgelopen jaren getroffen heeft, hebben we dankzij onze know-how een positieve trend neer kunnen zetten. We geloven in wat we doen en we doen elke dag ons best! De kwaliteit van ons productieproces is officieel erkend. Moderne productie hangt immers niet alleen af van menselijk werk, het gaat om een combinatie van ondernemerschap en planning waarbij technologie een onvervangbare rol speelt."



Contactgegevens:
MedGroup Srl
Via del Cerasuolo del Vittoria, 97
Str. Prov.le Comiso Montecalvo
C.da Salmè
97019 - Vittoria (RG) - Italy
Tel/fax: (+39) 0932 988711
Email: info@medgroupsrl.it
Web: www.medgroupsrl.it
Publicatiedatum: