Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fresh Air Farmer vlog bezoekt Beverly Greenhouses:

52 kassen in 52 weken

De Canadese vlogger Andrew Campbell wil dit jaar 52 teeltbedrijven bezoeken in 52 weken. Het doel is meer bewustzijn te creƫren over duurzame tuinbouwpraktijken en consumenten laten zien wat er allemaal bij het telen van voedsel komt kijken.

Vorige week bezocht Andrew het derde teeltbedrijf: Beverly Greenhouses van Dale en Jan VanderHout in Brantford, Ontario. Jan VanderHout gaf hem een rondleiding en liet zien hoe ze jaarlijks 12 miljoen komkommers telen op hun ruim 89.000 m2 tellend bedrijf. VanderHout legde uit hoe ze hun eigen transplantaten opkweken in een vermeerderingskas van zo'n 8000 m2 en wat er allemaal nodig is om jaarrond kwaliteitsgewas te genereren. Campbell leerde dat kassen niet alleen komkommerproducerende fabrieken zijn maar met echte landbouw kunnen worden vergeleken en sterk afhankelijk zijn van de weersomstandigheden buiten.



Verder kreeg de landbouwvlogger de verpakkingsruimte te zien waar het personeel van Beverly Greenhouses de komkommers klasseert en tot 1600 dozen per uur klaarmaakt voor verzending naar lokale supermarkten en Amerikaanse kruidenierswinkels.

Geef je hier op voor Andrew Campbells YouTube-kanaal.
Publicatiedatum: