Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directiewisseling bij Weterings Mechanisatie

Na ruim 40 jaar vol passie ondernemen hebben Richard en Igno Weterings het stokje overgedragen aan de volgende generatie. De nieuwe directie bestaat uit Nick Weterings, Fabian Hertogh en Rob van den Berg.
 


Nick is de oudste zoon van Igno en is na zijn opleiding (MTS-WTB) in 2004 in vaste dienst gekomen. De eerste jaren heeft hij enorm veel ervaring opgedaan in de werkplaats om in 2011 door te groeien naar vertegenwoordiger. Inmiddels is Nick een bekend gezicht binnen de klantenkring van het bedrijf, met veel ervaring in verkoop en handel van ons uitgebreide productenpakket.

Fabian is een neef van Richard, Igno en Nick. Ook Fabian is opgegroeid binnen het bedrijf, mede doordat hij in zijn jeugd op een steenworp afstand van het bedrijf woonde. Fabian is in 1996 afgestudeerd aan de TU Delft om vervolgens de engineering bij Weterings op zich te nemen. Door de jaren heen zijn er vele innovatieve machines van zijn hand gekomen.

Rob van den Berg is in 2011 in dienst gekomen om samen met Fabian de innovatie een extra boost te geven. Rob heeft na zijn studie WTB-Productontwikkeling aan TH Rijswijk bij diverse bedrijven zijn kennis uitgebreid en heeft zich de laatste jaren, naast engineering, ingezet voor de professionalisering en uitbreiding van de commerciƫle activiteiten.

Richard en Igno blijven de komende jaren actief binnen Weterings om geleidelijk af te bouwen en alle taken zorgvuldig over te dragen.

Voor meer informatie:
Weterings Mechanisatie
Oude Hooislag 4
2691 NH 's-Gravenzande
T: 0174 - 416 481
F: 0174 - 414 028
info@weterings.nl
www.weterings.nl
Publicatiedatum: