Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw zwaartepunt: groenten en fruit op de IPM Essen 2017

Van 24 tot en met 27 januari 2017 is de internationale groene branche te gast in het beursgebouw van Essen. Circa 1.600 exposanten uit 50 landen tonen op de IPM Essen hun noviteiten op het gebied van planten, techniek, floristiek en verpakkingen. De groenten- en fruitteelt staat dit jaar extra in de focus. De stand van exposanten die producten op dit gebied in hun portfolio hebben, wordt extra gekenmerkt. Bezoekers met interesse in groenten en fruit kunnen zo efficiƫnter gebruik maken van hun beursbezoek.

Eigen logo

De techniek bijvoorbeeld, die nodig is voor de teelt van sierplanten, kan ook worden ingezet voor groenten- en fruit. Exposanten met producten, diensten of andere services uit de sector groenten en fruit worden van een speciaal ontwikkeld logo voorzien. De stands van de in totaal 74 bedrijven krijgen een voor bezoekers goed zichtbare kenmerking. Ook bij de INDEGA IPM Innovation Award 2017 staan nieuwe producten en technische vernieuwingen voor de productie van groenten dit jaar op de voorgrond.

Publicatiedatum: