Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cravo deelt kennis over kasschuifdaken

Een van de doelstellingen van Cravo betreft het garanderen van de winstgevendheid van gewassen en het investeringsrendement door natuur en beschermde omgeving optimaal te combineren. Hierdoor kunnen telers ook gemakkelijker aan de marktvraag voldoen en vooruitdenken.

De sleutel is maximaal gebruik van een kasschuifdak. Om telers hierbij te ondersteunen, heeft Cravo een reeks educatieve video's en een nieuwe website gecreëerd waardoor ze gemakkelijker voorgelicht kunnen worden over de voordelen van kassen met een schuifdak. Eén van de belangrijkste kenmerken van een schuifdak is het snel kunnen verhogen of verlagen van plant- en bodemtemperaturen zonder gebruik van verwarming of koeling. Dit systeem optimaliseert ook de wateropname en voorkomt voedingstekorten, wat het natuurlijke verdedingsmechanisme van de plant verbetert.



Door optimale omstandigheden voor de plant te genereren, kan het systeem helpen om de prestaties, kwaliteit en houdbaarheid te bevorderen. Verder stelt de mogelijkheid om de oogst te verlengen, bespoedigen of uitstellen telers in staat om van het beste commerciële moment te profiteren en zo een beter rendement te krijgen. De nieuwe website van Cravo is een bibliotheek geworden waarin we delen wat we de afgelopen 30 jaar hebben geleerd van telers van groenten, bessen, kersen, bloemen, sier- en herbebossingsbomen. Cravo is een toonaangevende naam in de sector kasschuifdakken en wijdt zich ook aan het verder uitbouwen van een steeds grotere kennisbasis om telers te helpen voldoen aan de toenemende uitdagingen en mogelijkheden van onze tijd en van de toekomst.


Voor meer informatie:
www.cravo.com

Publicatiedatum: