Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
16 februari, Venlo

Greenport Venlo; Black-Box of Bright-Lands?

De LLTB-vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten nodigt leden en partners, stakeholders en relaties uit voor een inspirerende kennismaking met Brightlands Campus Greenport Venlo op donderdag 16 februari 2017 om 15.00 uur.

Greenport Venlo; Black-Box of Bright-Lands?
De Floriade heeft de regio en de sector op de kaart gezet én ons allen een erfenis bezorgd in de vorm van een park met de Innovatoren en Villa Flora. Overheden, onderwijs en bedrijfsleven hebben fors geïnvesteerd om kansen te creëren en blijven dat doen. Sleutelwoorden zijn; food, gezondheid, future farming, innovatie, ondernemersgedreven en triple helix. Onder de noemer BrightClusterVenlo wordt hard aan de weg getimmerd. De eerste initiatieven en bedrijven zich als kleine parels en groeidiamanten in, op en rond het terrein gevestigd.

Wist u dat studenten in de BrightBox met lichtrecepten de smaak van vrucht-gewassen kunnen beïnvloeden om vervolgens in BrightLabs de samenstelling en bij Universiteit Maastricht de invloed op het maag-darm kanaal te testen? En dat allemaal op de Brightlands Campus.

Een aantal glastuinbouwondernemers en toeleveranciers heeft de weg al gevonden. Voor velen is het nog een Black-Box, onbekend terrein waar op afstand met enige scepsis naar gekeken wordt. Op 16 februari wordt de box geopend en maakt u kennis met de ambitie, faciliteiten en mogelijkheden van Brightlands Campus Greenport Venlo.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
Publicatiedatum: