Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Backyard Farms benoemt Tony Stevens tot teeltmanager

Backyard Farms heeft Tony Stevens tot teeltmanager benoemd. Stevens heeft 18 jaar kasteeltervaring en was tot voor kort een senior teler bij Windset Farms in Santa Maria, Californië. Als teeltmanager van de ruim 169.000 m2 kas van Backyard Farms in Madison zal hij verantwoordelijk zijn voor de jaarronde teelt van kwaliteitstomaten voor Backyard Farms.



Backyard Farms voorzitter Stuart Jablon: "De Hoofdtelersfunctie is een belangrijke, zichtbare rol in onze kas en een essentieel onderdeel van ons managementteam. Naast zijn bewezen staat van dienst qua kwaliteit en productiviteit deelt Tony onze bedrijfswaarden en begrijpt hij onze visie om het meest vertrouwde merk in de VS te zijn. Ik heb alle vertrouwen in zijn vermogen om zowel onze mensen als onze gewassen te beheren en ontwikkelen en ik kijk uit naar het zien van de voordelen voor ons bedrijf door zijn ruime ervaring en frisse blik."

Stevens heeft ook bij andere commerciële kassen leidinggevende functies gehad, zoals hydrocultuur tomatenproducent Colorado Greenhouse, Eurofresh Farms en Nature Sweet Farms: "Ik vind het spannend dat mij de handhaving van de reputatie van Backyard Farms voor kwaliteit is toevertrouwd, terwijl we nieuwe manieren bekijken om onze kas zo efficiënt en productief mogelijk te maken. Ik heb een grote waardering voor hun bedrijfsbrede inzet voor kwaliteit en smaak."

Stevens heeft een Bachelor's degree in Landbouweconomie en -zaken van de universiteit van Wyoming. In 2005 ontving hij van Vortus Consulting de Vortus Award en erkenning als topteler in Noord-Amerika.

Voor meer informatie:
Backyard Farms
131 River Road
Madison, ME 04950
tel: 207-696-5300
www.backyardfarms.com
Publicatiedatum: