Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Compacte E-serie Opticlear Diamond nieuw tijdens Horticontact

De nieuwe E-serie was al aangekondigd toen de BZG-goedkeuring voor de Opticlear Diamond van Water IQ bekend werd gemaakt. Het was echter nog nooit in het echt te bewonderen. Daar komt nu verandering in tijdens Horticontact 2017. Water IQ heeft Horticontact uitgekozen om de sector kennis te laten maken met de nieuwe compacte E-serie. De Opticlear Diamond is BZG-goedgekeurd en de E-serie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van lozingswater.



Jeroen Krosse, director Business Development: "Horticontact is een ideale gelegenheid om telers kennis te laten maken met de E-serie. De E-serie is primair bedoeld voor spuivolumes van een 0,5 en 1 kuub per uur. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om de E4 zo compact, economisch en onderhoudsvriendelijk mogelijk te maken. We zijn trots op het resultaat en denken iets heel bijzonders in handen te hebben: Een installatie voor lozingswater die mee kan in elke financiƫle vergelijking van tuinders zonder concessies te doen aan de kwaliteitseisen van Water IQ."

De officiƫle onthulling van de Opticlear Diamond E-serie zal op 14 februari om 15 uur plaatsvinden op stand 406 van Water IQ. Naast de installatie zelf zullen dan ook de productinformatie en -prijzen beschikbaar zijn.

Met vriendelijke groet,

Voor meer informatie:
Water IQ
Collse Heide 12
5674 VN Nuenen
Nederland
mail@wateriq.nl
040 30 30 800
Publicatiedatum: