Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geschatte schade 7000 euro

Spanje: Boze man vernielt kas en planten

Agenten van de Guardia Civil van El Ejido onderzoeken een geval van vernieling. De verdachte veroorzaakte ernstige schade aan de komkommerkas van zijn voormalige werkgever omdat hij wrok tegen hem koesterde.

Dit gebeurde eind december 2016. De eigenaar van een kas, gelegen in de buurt van Chozas de LupiĆ³n, meldde dat iemand had ingebroken en 720 mini-komkommerplanten had uitgetrokken. De Guardia Civil richtte hun onderzoek op een ex-werknemer van het bedrijf die onlangs door de eigenaar was ontslagen na een ruzie door een meningsverschil over het salaris.

De man, die meer dan 14 jaar bij het bedrijf van het slachtoffer werkzaam was geweest, deed tijdens het verhoor steeds tegenstrijdige verklaringen. Na een aantal controles door de agenten werd de man als de vermeende dader gearresteerd. De schade wordt geschat op ongeveer 7000 euro.

Bron: abc.es

Publicatiedatum: