Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marianne de Winter lid RvC Rabobank Westland

Marianne de Winter is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bij Rabobank Westland. Zij volgt Wendy de Jong op, die na een termijn van 6 jaar op 1 januari is afgetreden.



"Gezien mijn achtergrond houd ik ervan om organisaties op constructieve wijze te begeleiden naar een nieuwe fase. Ik vind het een uitdaging om dat nu vanuit de rol van commissaris te mogen doen. Samen met Rabobank Westland wil ik meebouwen aan een economisch sterk en toonaangevende glastuinbouwregio en samenleving", aldus Marianne de Winter.

Kennis en ervaring
Marianne de Winter woont in Honselersdijk en is sinds 2011 directeur en aandeelhouder bij het familiebedrijf De Winter Logistics. De Winter studeerde onder andere strategisch management aan de Universiteit van Utrecht en heeft met haar achtergrond in de dienstverlenende sector veel ervaring opgedaan op het gebied van management en veranderprocessen.

Goede aanvulling
"Wij zijn blij met de komst van Marianne de Winter. Haar ervaring in de dienstverlenende sector en agrologistiek én haar kennis van het werkgebied zijn een mooie aanvulling op ons team", vertelt Jacques Teelen, voorzitter RvC.

Voor meer informatie:
Rabobank Westland
Leehove 65
2678 MB De Lier
(0174) 215 215
Communicatie.Westland@rabobank.nl
www.rabobank.nl
Publicatiedatum: