Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jaco den Bakker, Padland

"Teelttechnisch moeilijk komkommerjaar goed verlopen"

Jaco den Bakker, mede-eigenaar van Padland BV in Brielle, teelt per jaar twee rondes komkommers aan de hoge draad. Padland produceert een goed product van hoge kwaliteit. "Je moet doen waar je goed in bent en wij zijn goed in telen, The Greenery verzorgt de afzet en Biopol Natural de biologische gewasbescherming, en dat gaat al jaren lang naar volle tevredenheid!", aldus Jaco.



Inspelen op de omstandigheden
Ondanks het feit dat het teelttechnisch een moeilijk jaar was door het koude en donkere voorjaar en het warme najaar, is het afgelopen seizoen bij Padland goed verlopen. Zoals altijd waren witte vlieg en spint voor gewas en vruchten de grootste plagen. De basis van de bestrijding hiervan is biologisch. Ook het gebruik van Fytopro producten heeft weer een bijzonder positief effect gehad. Jaco: "Elk jaar proberen we de strategie aan te passen aan de ervaring van de afgelopen jaren. Ook dit seizoen is het bestrijdingsplan succesvol geweest, wat resulteerde in een hoge productie en een excellente kwaliteit van de komkommers".

Kwaliteit & vertrouwen
De kwaliteit en ontwikkeling van de natuurlijke vijanden waren perfect zodat de plagen geheel onder controle waren. Meestal loopt eind van het jaar de witte vlieg uit de hand, maar zelfs dat was dit maal niet aan de orde. Ook de regelmatige bezoeken door vaste adviseuse Nancy Meijer verliepen naar volle tevredenheid. Jaco: "Biopol weet wat ik wil en waar ik voor ga en ik weet wat ik van Biopol kan verwachten. We hebben een jarenlange relatie en we weten ontzettend goed wat we aan elkaar hebben. Dat vertrouwen is enorm belangrijk. Zo weinig mogelijk kosten maken en optimaal rendement hebben, daar moet je elkaar in kunnen vinden!"

Voor meer informatie:
BioPol Natural
Nijverheidsweg 11
3251 LP Stellendam
Tel. +31(0)187-493422
Fax.+31(0)187-491269
info@biopol.nl
www.biopol.nl
Publicatiedatum: