Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
jubileumzegel voor Kom in de Kas

Kom in de Postzegel

In 2017 wordt Kom in de Kas voor de 40e keer georganiseerd. Ter gelegenheid van dit jubileum geeft Post NL een speciale postset uit bestaande uit een velletje met drie post-zegels en drie ansichtkaarten. De eerste set werd op 18 januari 2017 door Klaas Keijzer, voorzitter van Postzegelvereniging Monster, uitgereikt aan Aad van der Wilt, landelijk voorzitter van Kom in de Kas. De overhandiging vond plaats tijdens het overleg met alle Kom in de Kas regio's bij Modiform, producent van verpakkingen en kweeksystemen voor de tuinbouw, in Scherpenzeel.

Kom in de Kas regio Westland tipte de landelijke Kom in de Kas organisatie met het idee om in het kader van de 40e editie van dit prachtige evenement een speciale postzegel uit te laten geven. In samenwerking met Postzegelvereniging Monster, initiatiefnemer van de postzegelserie "Westlands Mooiste", en PostNL is de postset tot stand gekomen. Drie prachtige glastuinbouwproducten sieren de postset.


Aad van der Wilt (links) neemt de eerste postset in ontvangst van Klaas Keijzer

Kom in de Kas is het enige publieksevenement van de glastuinbouwsector en vindt in 2017 voor de 40e keer plaats op 1 en 2 april 2017. Tijdens dit weekend kunnen mensen met eigen ogen aanschouwen hoe alles reilt en zeilt achter het glas van de kas. Vanwege het jubileum wordt het eerste weekend extra feestelijk, het thema voor 2017 is dan ook: "Het is feest in de Kas!"

Verkrijgbaarheid
De leden van de Kom in de Kas regiocomités en de deelnemende bedrijven ontvangen van de landelijke Kom in de Kas organisatie een postset. De verkoop van de set gaat onder andere via Postzegelvereniging Monster.



Kom in de Kas
In het weekend van 1 en 2 april kunnen zo'n 200 bedrijven verspreid over Nederland worden bezocht. Medio februari worden de deelnemende bedrijven op de website bekend gemaakt. Op afspraak is het in 16 regio's mogelijk om al eerder met een groep een bezoek te brengen aan de kas. Kijk op www.komindekas.nl/groepsbezoek voor meer informatie. Kom in de Kas wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Bayer CropScience, Interpolis en Rabobank. Volg Kom in de Kas ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Publicatiedatum: