Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15-17 mei, Adelaide:

Australië: Versproductanalisten medegastheer Hort Connections 2017

Fresh Markets Australia (FMA) en de Central Markets Association of Australia (CMAA), die samen de Australische versproductenmarkt en -groothandelaren vertegenwoordigen, zijn aangekondigd als officiële sponsors en mede gastheren van Hort Connections 2017.

FMA en CMAA zijn de meest recent toegetreden tuinbouwsectororganisaties die het evenement mee presenteren naast AUSVEG, PMA Australia-New Zealand (PMA A-NZ), Australian Organic, Onions Australia en Irrigation Australia.
Hort Connections 2017, dat van 15-17 mei 2017 in Adelaide zal worden gehouden, zal de National Horticulture Convention en PMA Fresh Connections combineren om het grootst mogelijke aantal telers, toeleveranciers, belanghebbenden uit de overheid en dienstverleners uit de Australische tuinbouwsector bij elkaar te brengen.

National Marketing Manager van AUSVEG Nathan McIntyre zei dat de toevoeging van de twee nieuwe mede organiserende instanties een spannende ontwikkeling is waardoor het evenement nog meer mensen in de sector zal trekken: "We zijn erg blij om zowel FMA als CMAA weer aan boord te hebben voor Hort Connections 2017 na de succesvolle samenwerking, die vorig jaar de National Horticulture Convention en PMA Fresh Connections de meest succesvolle evenementen in de Australische tuinbouw heeft gemaakt." 

"Het programma van Hort Connections 2017 zal toonaangevende tuinbouwexperts in de wereld presenteren om de sector van de meest recente informatie te voorzien, evenals weer de zeer succesvolle vakbeurs en netwerkmogelijkheden voor telers, groothandelaren, marktanalisten en toeleveranciers."

"Beide organisaties geven een unieke dimensie aan het evenement door hun vertegenwoordiging van de AGF-branche en vertegenwoordigers uit de hele toeleveringsketen zullen zeker baat hebben bij hun aanwezigheid op de Hort Connections 2017 vakbeurs," volgens Darren Keating, CEO van PMA A-NZ.

FMA voorzitter Shane Schnitzler zei blij te zijn over de aansluiting van FMA bij Hort Connections 2017 en een sterke opkomst te verwachten van de groothandelssector van de Australische versbranche: "FMA en CMAA zijn de afgelopen jaren grote voorstanders geweest van de National Horticulture Convention en PMA Fresh Connections en we hebben ons sterk gemaakt om deze twee evenementen samen te voegen tot één nationaal evenement." 

Woordvoerder Angelo Demasi van CMAA zei dat beide organisaties uitkijken naar de samenwerking met Hort Connections 2017 om op het succes van de vorige twee evenementen voort te bouwen dankzij sprekers van wereldklasse, een verrijkende vakbeurs en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden. Demasi: "FMA en CMAA kijken uit naar het verwelkomen van alle vertegenwoordigers bij het evenement van 2017 en hopen er het grootste en beste tuinbouwevenement in Australië van te maken."

De Hort Connections 2017 vakbeurs zal officieel worden geopend op maandag 15 mei en doorlopen tot en met woensdag 17 mei. Raadpleeg voor meer informatie of inschrijving voor het evenement hortconnections.com.au 
Publicatiedatum: