Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cock van Bommel:

"Vollegrondsgroentedagen 2.0 zijn rustig maar bieden kwaliteit"

Tholen - De Vollegrondsgroentendagen verliepen rustig maar bieden wel kwaliteit voor de bezoeker, vertelt Cock van Bommel. "Het is heel leuk dat we de sector in de volle breedte hebben kunnen laten zien. Van veredeling tot afzet, van mechanisatie tot makelaardij. We konden echt het verhaal vertellen."



De Vollegrondsgroentendagen waren op vrijdagavond 13 januari en zaterdagmiddag 14 januari te bezoeken. Beide dagen bleef de aanloop rustig. Standhouders vonden dat jammer maar waren meestal wel tevreden over de kwaliteit van de bezoekers, die waren heel gericht op zoek naar informatie en er was alle tijd om daarover te praten.



Vooral de spruitentelers lieten het afweten. De komende dagen gaat het koud worden dus de telers waren afgelopen weekend druk met het binnenhalen van de oogst. Ook was er geen speciale spruitenboulevard ingericht dit jaar.





Klik hier voor de fotoreportage