Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw voortaan BPL Pensioen

Per 16 januari 2017 verandert Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw zijn naam in BPL Pensioen. Naast de nieuwe naam krijgen ze ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Nieuw is het motto 'Samen werken voor later'.

BPL Pensioen is het pensioenfonds voor de gehele groene keten en aanverwante sectoren. Niet alle huidige deelnemers en werkgevers herkennen zich meer (volledig) in de term 'landbouw'. Daarnaast is het fonds de afgelopen jaren steeds groter geworden en hebben steeds meer aanverwante sectoren zich aangesloten. Daarom verandert de naam per 16 januari 2017 in BPL Pensioen.

BPL Pensioen heeft gekozen voor het motto: 'Samen werken voor later'. Het logo en de huisstijl zijn hierop aangepast. Hierin staan groen en duurzaam meer centraal. Alle communicatiemiddelen zijn of worden aangepast aan de nieuwe naam en huisstijl. Dit betekent onder meer dat de website www.bplpensioen.nl per 16 januari in een nieuw jasje is gestoken.

Voor meer informatie:
BPL Pensioen
Postbus 451
9700 AL Groningen
www.bplpensioen.nl
Publicatiedatum: