Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

G. Sevenhuijsen VOF ontvangt predicaat Hofleverancier tijdens eeuwfeest

Tholen - In 1916 richtte Pieter Sevenhuijsen de internationale handelsmaatschappij G. Sevenhuysen V.O.F. op en vernoemde het direct naar zijn zoon Gerrit. Bestonden de hoofdactiviteiten van het bedrijf de eerste jaren vooral uit kool, in de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot een specialist in de overzeese export van consumptie- en pootaardappelen, uien, knoflook, witte en rode kool en diverse andere groenten.


Jan Sevenhuysen met foto van de oprichter Pieter Sevenhuysen

Zaterdag 14 januari vierde het exportbedrijf het 100-jarig bestaan met zo'n 200 relaties. Als kers op de taart kreeg G. Sevenhuysen V.O.F. ook nog het predicaat 'Hofleverancier' toegekend uit handen van burgemeester Van Kampen van de gemeente Schagen, een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven die ten minste honderd jaar oud zijn en een zeer goede reputatie hebben in de regio.

"Een kroon op ons werk", blikt Teun Paarlberg terug. "Het verkrijgen van dit predicaat is zeker geen formaliteit, want we zijn helemaal doorgelicht. Daarbij is het een prestatie van het hele team. Wij hebben dan wel het schildje overhandigd gekregen, maar we doen het met z'n allen! Uiteraard laten we dit predicaat in al onze uitingen terugkomen, want we zijn er erg trots op."


De directie, bestaande uit Niels en Jan van der Ben en Teun Paarlberg

De exporteur blikt terug op een mooie feestavond. "We hebben het lekker normaal gehouden. Bewust hebben we ervoor gekozen om geen muzikanten op te laten draven en dat is iedereen goed bevallen. Het was ontzettend gezellig en we kregen niet alleen enorm veel warme reacties op de avond zelf, maar ook vandaag nog!"

Klik hier voor de fotoreportage van Cre8fotografie

Voor meer informatie:
G. Sevenhuysen V.O.F.
Nijverheidsstraat 5
1749 DR Warmenhuizen
Tel: +31.226320224
Fax: +31.226.316166
info@sevenhuysen.nl
www.sevenhuysen.nl