Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bio-afdeling groothandelsmarkt Toulouse

Met haar 20 hectare is de groothandelsmarkt in Toulouse de tweede grootste in Frankrijk na Rungis. Meer dan 400 producenten leveren hier hun voedselproducten aan markten, restaurants en winkels van de negen departementen in de regio Toulouse. De markt verkoopt vis, vlees, fruit, groenten, planten, bloemen en opent binnenkort een 100% biologische afdeling.

Biologische groenten- en fruitproducent ProNatura heeft aangekondigd op 25 januari het grootste platform (1200 m2) in het zuidwesten van Frankrijk te zullen openen. Volgens ProNatura is het zuidwesten een belangrijke productie- en consumptieregio met een hoog ontwikkelingspotentieel dankzij het 7.000 hectare areaal dat deels biologisch is en deels in biologisch wordt omgezet. Ze zijn trots op hun kwaliteit, versheid, traceerbaarheid en diensten. Karon Cliquot, manager van de vestiging Toulouse: "We kunnen je direct vertellen van welke producent een product afkomstig is en van welke kavel met een perfecte leveringsregelmaat en een hoge kwaliteit zonder tussenpersoon voor nog meer versheid." 

ProNatura zal meer dan 300 seizoensproducten, gedroogde vruchten, 100% biologische producten, producten die in biologisch omgezet zullen worden en exotische vruchten op de Toulouse groothandelsmarkt aanbieden, direct afkomstig van hun internationale vestigingen.

Publicatiedatum: