Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Aardbeiendag en ISFC 2017

Tholen - Zowel nationaal als internationaal is de zachtfruitsector in enorme ontwikkeling. De arealen nemen toe en de innovatie in de sector gaat razendsnel.



Eenzelfde ontwikkeling is eigenlijk te zien op de Aardbeiendag en de International Soft Fruit Conference, die deze week werden gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. De congres- en beursdagen groeien in omvang van zowel bezoekers als deelnemende bedrijven.

Bekijk de fotoreportage hier.

De Aardbeiendag is voor de Nederlandse aardbeiensector de plek om informatie in te winnen over de nieuwste teelttechnieken en strategieën, maar is vooral ook een plek om aan het begin van het jaar eens goed bij te kletsen. Met ruim 650 bezoekers van 41 nationaliteiten is de ISFC voor de internationale zachtfruitsector uitgegroeid tot een van de belangrijkste evenementen. Met name de teeltkant wordt voorzien van een uitgebreid programma en presentaties.