Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro Care bouwt laatste fases Tunesië en Marokko

Tholen - Agro Care breidt dit jaar niet alleen uit in de Wieringermeer, maar groeit ook onder de Middellandse zee. De bouw van fase 4 in Tunesiƫ gaat van start en ook in Marokko wordt het perceel volgebouwd.



Desert Joy
Agro Care startte in 2012 met het project Desert Joy in El Hamma, Tunesiƫ. In 2014 kreeg het bedrijf als eerste Afrikaanse tomatenkwekerij het Fair Trade-certificaat. Desert Joy groeide uit tot 15 hectare en momenteel wordt gewerkt aan nog eens 5 hectare uitbreiding. Daarmee is deze bouwkavel vol.

Vol en vol
Door de fusie met Kesgro kreeg het bedrijf ook de beschikking over een locatie in Marokko. In Agadir wordt nog 4 hectare gebouwd, waarmee dit kavel ook volgezet wordt. Agro Care bouwt dit jaar bovendien 20 hectare bij in Middenmeer, ook de laatste beschikbare ruimte hier. In totaal groeit het bedrijf daarmee dit jaar naar 178 hectare kas.