Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ferdi van Elswijk zwaait af bij Prominent

Ferdi van Elswijk stopt aan het einde van deze maand bij Telersvereniging Prominent. Reden is dat hij besloten heeft met zijn gezin naar Californië, Amerika te emigreren en aldaar een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maandag 16 januari is zijn laatste werkdag.

Ferdi: "Ik heb de afgelopen 11 jaar bij Prominent gewerkt en na zo'n lange tijd is het moeilijk om een dergelijk gerenommeerde en professionele tuinbouwpartij als Prominent te verlaten. Mijn vrouw en ik hebben echter altijd de intentie gehad om te verhuizen naar Amerika om ook onze kinderen de fantastische ervaring te laten meemaken, die wij zelf eerder in 2003 hebben mogen ervaren. Ons gezin zal gaan verhuizen naar Ventura County in Californië, Verenigde Staten."

"Het is een zeer leerzame tijd bij Prominent geweest en ik ben dankbaar voor alle mensen waarmee ik heb mogen kennismaken en samenwerken. Ik heb een nieuwe functie geaccepteerd bij Koppert Biological Systems, waarin ik verantwoordelijk zal worden voor de Amerikaanse kasgroententeelt op substraat. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop met veel van mijn huidige relaties, ook in mijn nieuwe functie, contact te blijven houden."

Met vragen m.b.t. tot lopende projecten kunt u zich wenden tot Auke Smit Auke@dcprominent.nl voor internationale projecten en Jacco Besuijen Jacco@prominent-groeneweg.nl voor energiezaken en inkoop.


Publicatiedatum: