Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouw op de Vakantiebeurs

Het Costaricaanse reisbureau 'Edventure' heeft tuinbouwwortels en dat willen ze weten ook! Alweer voor het zesde jaar op rij bouwen ze in Utrecht 'De Meest Duurzame Stand van de Vakantiebeurs', een beurs die dinsdag jl. van start is gegaan. En dat zou niet mogelijk zijn zonder een hele rits tuinbouwbedrijven.



Wanneer je bij Edventure de stand binnenloopt, waan je je het ene moment in Costa Rica en het andere moment in het Westland. De stand wordt bemand door trouwe klanten van het bedrijf die aan de hand van hun fotoboeken hun eigen reis ten gelde maken. Reizen die ze verkopen, leiden namelijk tot commissie en die commissie mag besteed worden aan een nieuwe reis naar de tropen of aan een 'Edventure project'.

Ook dit jaar staan er weer twee projecten in de stand. Sonati uit Costa Rica en Nicaragua, een stichting die onderwijs over het belang van het milieu promoot. Maar ook Work With Nature, een Nederlandse stichting die primair regenwoud opkoopt in Costa Rica. Ook Benefits of Nature is inmiddels een trouwe supporter geworden van Work With Nature.

Dat de deelname van zoveel tuinbouwbedrijven aan de Vakantiebeurs ook in toeristische kringen niet onopgemerkt blijft, bleek vorig jaar. Edventure ging er tussen het geweld van de grote touroperators vandoor met de hoofdprijs, de 'prijs voor de beste beurspresentatie'.



Op dinsdag, 10 januari ging de Vakantiebeurs van start. En dat werd uiteraard weer opgeluisterd met een duurzaam Gulpener biertje, honingtomaten en Koppert Cress kruiden.

De Vakantiebeurs duurt tot en met zondag, 15 januari. Stuur een mailtje dat je erbij wilt zijn en misschien hoor je tot de 5 gelukkigen die a.s. vrijdag een mailtje ontvangen met daarin een digitale vrijkaart voor zaterdag of zondag.



Van links naar rechts: Ed Smit (Edventure), Erwin Cardol (manager Seed Valley), Saskia Goetgeluk (Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen), Renee Snijders (Edventure).

De stand van Edventure is gebouwd in samenwerking met Koppert Cress, Looye Tomaten, Van der Knaap Substrates, Plantenkwekerij Gitzels, Sjaloom, Best Fresh Group en daarnaast bedrijven als Gulpener Bier, Woodprint, Mijn Bamboefiets, ASUS en Slijterij van Lenteren. Stuur je verzoek voor een vrijkaart voor vrijdag, 14.00 uur naar Ed Smit, ed@edventure.biz.

Publicatiedatum: