Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bijeenkomst IOBC Canada 2017 – geïntegreerde gewasbescherming in de beschermde teelt, gematigd klimaat

Internationale biologische gewasbeschermingssector dit jaar bijeen in Canada

De internationale organisatie van biologische gewasbescherming van het west-palearctische gebied (IOBC-WPR) nodigt u uit voor hun volgende bijeenkomst die gehouden wordt van 4-8 juni, 2017 in Niagara Falls, Ontario, Canada.

Het evenement, georganiseerd door de werkgroep Greenhouse IPM, verwelkomt elke drie jaar meer dan 100 onderzoekers in de biologische gewasbescherming, vertegenwoordigers uit de hele sector. Het biedt een uniek platform voor persoonlijke ontmoetingen en biedt de gelegenheid om te discussiëren over de laatste ontwikkeling op het gebied van onderzoek, de status van IPM in verschillende landen en nieuwe biologische gewasbeschermingsproducten.

De bijeenkomst, die gewoonlijk wordt gehouden in Europa, vindt dit jaar plaats in Niagara Falls, Canada. Het zal de status van IPM binnen onze tuinbouwsector presenteren en extensieve onderzoeksprogramma's, die de biologische gewasbescherming in Canada vooruit kunnen helpen.



Hoogtepunten van de bijeenkomst zijn onder meer:
  • Vier dagen wetenschappelijke presentaties en discussies
  • Bustours langs kassen met biologische gewasbescherming
  • Sociaal programma met ruimte voor netwerken en informatie uitwisseling tussen deelnemers.
De bijeenkomst zal eveneens een halve dag sessies voor telers omvatten (in de middag van 7 juni) die zich zal toespitsen op de praktische toepassing van biologische gewasbescherming in commerciële kassen. De registratiekosten voor deze sessies zijn $25 (ca. 24 euro) per persoon inclusief lunch.

Het is nog steeds mogelijk om een samenvatting in te dienen voor presentatie tijdens de bijeenkomst. Voor meer informatie over de bijeenkomst of registratie, bezoekt u http://iobccanada2017.ca/. Voor vragen e-mail: questions@iobccanada2017.ca

Dr. Sarah Jandricic
Voorzitter van het organisatiecomité
Greenhouse Floriculture IPM Specialist,
Ontario's ministerie van landbouw, Voedsel en Plattelands zaken (OMAFRA)
Publicatiedatum: