Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paskal opent Nederlandse vestiging in Noordwijkerhout

Tholen - De Nederlandse tuinbouw is weer aangetrokken. Voor de Israëlische toeleverancier Paskal redenen om haar focus op de Nederlandse markt wederom te intensiveren. In 2015 werd Joost van Rooij al aangetrokken als het nieuwe aanspreekpunt voor de Nederlandse telers en sinds 1 januari jongstleden heeft Paskal nu ook een officiële Nederlandse vestiging geopend.

Paskal Nederland B.V. is dus officieel een feit. Een grote stap voor de Israëlische toeleverancier, die sinds jaar en dag al haar producten afzet op de Nederlandse markt. "Ik begon in 1991 bij Paskal, sinds 1995 zijn we ons gaan focussen op de Nederlandse markt. We verkochten onze eerste clip in 2007, namen een Nederlandse Sales Manager in dienst in 2015 en in 2017 zijn we zover gekomen dat we een Nederlands kantoor hebben geopend. We zijn zeer verheugd, het is een droom die uit komt", zegt Paskal's marketing manager Eliezer Adania.



Paskal zet haar producten af in Nederland via toeleverancier Mertens, maar ook direct aan kwekers en telerscoöperaties die niet via de dealer kunnen of willen kopen. Volgens Sales Manager Joost van Rooij zal het bedrijf deze strategieën nu intensiveren en meer zichtbaar worden in de markt. "Nederland is een serieuze focus markt voor onze trosbeugels, clips en hogedraadhaken, maar we zien ook kansen voor onze teeltondersteunende producten als het draadloze plant monitoringssysteem. Het komende jaar zullen we dan ook een aantal nieuwe innovaties introduceren die met name voor de Nederlandse markt interessant zijn"



Paskal Nederland is gevestigd in Noordwijkerhout, waar het bedrijf niet alleen kantoor houdt maar ook uitgebreide opslagmogelijkheden heeft om snel en direct te kunnen leveren. De Nederlandse BV is vanaf heden het nieuwe aanspreekpunt voor zowel de Nederlandse als de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Poolse klanten.

Voor meer informatie:
Paskal Nederland B.V.
Joost van Rooij
joost@paskal-group.com
www.paskal-tech.com
Walserij 53
2211 SJ
Noordwijkerhout
The Netherlands