Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan-Willem Kaslander

Nieuwe commercieel directeur Total Produce

Jan-Willem Kaslander is per 1 januari 2017 aangesteld als Commercieel Directeur
Total Produce B.V. in Rotterdam. In zijn rol van Commercieel Directeur stuurt Jan-Willem het salesteam aan en is hij medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de nieuwe strategie van de organisatie. Jan-Willem heeft een lange en succesvolle carrière in de foodbranche. Vanaf 2008 bekleedde hij de functie van Commercieel Directeur bij Ardo B.V., aanvankelijk met als werkgebied Nederland en sinds 2014 de Benelux. Ardo is een grote private label en merkproducent van diepgevroren groenten & fruit en een belangrijke leverancier in het diepvriesvak van alle grote retailers.

Michel Jansen, Algemeen Directeur van Total Produce B.V.: "Met Jan-Willem halen wij niet alleen een zeer ervaren en gepassioneerde foodprofessional in huis. Met zijn uitgebreide kennis van retail en foodservice, vooral ook op het gebied van conceptontwikkeling, verwacht ik dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de uitvoering van onze strategie die meer gericht is op toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen."

Jan-Willem Kaslander: "Total Produce B.V. hanteert het hoogste kwaliteitsniveau voor haar producten en combineert dit met de juiste product- en marktkennis. Deze ingrediënten vormen de basis van onze strategie, welke verder wordt gebaseerd op concepten met onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde voor onze klanten. Voor mij de uitdaging waar ik naar op zoek was en ik kijk er naar uit dit samen met het zeer enthousiaste en ervaren team voor onze klanten in te vullen."

Total Produce B.V. kent een lange historie, die teruggaat naar het jaar 1850. Als specialist in overzees fruit behoort Total Produce B.V. tot één van de grootste importeurs in Europa. Vanuit het hart van de Rotterdamse haven kunnen afnemers in de belangrijkste West- en Noord-Europese steden door een nauw vertakt transportnetwerk binnen 24 uur worden bereikt. Naast verkoop in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië is Total Produce B.V. actief binnen diverse Midden- en Oost-Europese markten.

Total Produce B.V. is een dochteronderneming van Total Produce plc. 
Publicatiedatum: