Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
De Ruiter Tomato Experience Centre staat in startblokken

Na een zorgvuldige opkweek zijn op 2 januari meer dan 300 rassen, verdeeld over meer dan 20 segmenten, geplant in het De Ruiter Tomato Experience Centre in 's-Gravenzande.

Een groot deel van het team was aanwezig om dit in een kort tijdsbestek te laten verlopen.De samenstelling van het assortiment is ook dit jaar gebaseerd op de huidige De Ruiter rassen, de toekomstige De Ruiter rassen en de belangrijkste vergelijkingsrassen. Tevens zal maximaal worden ingespeeld op de huidige trends binnen tomaten om te zorgen dat toekomstige rassen aansluiten bij deze trends.

Ook dit jaar zullen gedurende het seizoen data worden verzameld aangaande telers- en keten aspecten om te zorgen dat de rassenkeuze op basis van feiten kan plaatsvinden in plaats van op aannames.

Begin april zullen de deuren weer worden geopend voor individuele afspraken en voor open dagen. De open dagen zullen ook dit jaar plaatsvinden in juni en september.

Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
www.deruiterseeds.com

Publicatiedatum: 4-1-2017

  

Reacties:


Het zijn zeker weer mooie planten geworden dankzij de samenwerking van het personeel van Klugt De Lier en De Ruiter Sees (Monsanto)
Klugt De Lier / Bleiswijk, De Lier (email) - 4-1-2017 13:28:44


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: