Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ruiter Tomato Experience Centre staat in startblokken

Na een zorgvuldige opkweek zijn op 2 januari meer dan 300 rassen, verdeeld over meer dan 20 segmenten, geplant in het De Ruiter Tomato Experience Centre in 's-Gravenzande.

Een groot deel van het team was aanwezig om dit in een kort tijdsbestek te laten verlopen.



De samenstelling van het assortiment is ook dit jaar gebaseerd op de huidige De Ruiter rassen, de toekomstige De Ruiter rassen en de belangrijkste vergelijkingsrassen. Tevens zal maximaal worden ingespeeld op de huidige trends binnen tomaten om te zorgen dat toekomstige rassen aansluiten bij deze trends.

Ook dit jaar zullen gedurende het seizoen data worden verzameld aangaande telers- en keten aspecten om te zorgen dat de rassenkeuze op basis van feiten kan plaatsvinden in plaats van op aannames.

Begin april zullen de deuren weer worden geopend voor individuele afspraken en voor open dagen. De open dagen zullen ook dit jaar plaatsvinden in juni en september.

Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
www.deruiterseeds.com
Publicatiedatum: