Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouw strijdt om Business Succes Award

Verschillende tuinbouwbedrijven maken volgende week kans op de nationale Business Succes Award. De bedrijven zijn al eerder uitgeroepen tot winnaar van een branche.

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. De award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Andere bekende namen zijn Westfalia in de subtropische fruitgroothandelsbranche, De Groot en Slot in de groenteveredelingsbranche, 30MHZ, bekend van de sensoren in de kas, VDH Products voor de meet- en regeltechniek, Hoogsteder voor Groothandelbranche en Uniglobe voor de zakenreizen. Revaho is de winnaar in de branche Irrigatieproducten, Horticoop in de tuinbouwbranche, Yilmaz Radijs in Radijskwekerijenbranche en Maatschap Gebr Vahl in de Groenteteeltbranche.

Volgende week gaan de stemlijnen open en kan het publiek de genomineerden steunen. Op donderdag 2 februari 2017 is de feestelijke grote finale award-show van de Nationale Business Succes Awards 2016. De winnaar ontvangt een mediapakket ter waarde van € 100.000,- uit handen van voormalig premier Jan Peter Balkenende.

Publicatiedatum: