Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vollegrondsgroentedagen informeert over keuzes voor komende seizoen

Vollegrondsgroententelers die zich willen laten informeren over belangrijke keuzes voor het komende seizoen kunnen terecht op de Vollegrondsgroentedagen 2.0. Keuzes die te maken hebben met de financiering, de keuze van accountant, wat telers zelf kunnen doen en wat boekhouders doen, maar ook zaken als, wie wordt de plantenkweker, welke rassen gaat u gebruiken zijn zaken die nu aan de orde komen. Dat geldt zeker ook voor de vele mechanisatie vraagstukken.



Dat is de reden waarom de Vollegrondsgroentedagen 2.0 altijd begin januari plaatsvinden. Een juist moment voor de oriƫnterende vollegrondsgroententelers.
Ruim 25 bedrijven nemen deel aan de tweede editie van de nieuwe opzet van dit evenement. Dit jaar hebben de Vollegrondsgroentedagen 2.0 plaats op vrijdag middag 13 januari van 18.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdagmiddag kunt u terecht en wel van13.00 uur tot 17.00 uur. De locatie is Voorne's Plantenkwekerij, Torenweg 1 in Rockanje.

De Vollegrondsgroentendagen zijn tevens een gelegenheid om weer eens met collega's bij te praten. Op vrijdagavond is er een gratis verloting en op zaterdag sluiten de Vollegrondsgroentendagen af met een gratis buffet en wordt de toekomst gerichte groententeler bekend gemaakt.

Meer over dit gratis evenement is te lezen op www.vollegrondsgroentedagen.nl


Publicatiedatum: