Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24 t/m 26 april, Teheran

Holland Paviljoen op Iran Green Trade Expo

In opdracht van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen organiseert de Nederlandse Export Combinatie (NEC BV) van 24 t/m 26 april 2017 wederom een Holland paviljoen op de Iran Green Expo voor bedrijven die actief zijn in de tuinbouwsector.

Het Holland paviljoen biedt complete Holland branding waarbij de eigen uitstraling van de bedrijven ruim aanwezig is. Het Paviljoen is inclusief een Holland lounge met catering op de stand. Ter promotie van het paviljoen wordt er voor de deelnemers een netwerkreceptie georganiseerd i.s.m. de NL Ambassade waar het Iraanse netwerk voor wordt uitgenodigd. Vanuit de NL Ambassade en NEC zijn er goede contacten met de Iraanse overheden en de Iraanse ambassade in Nederland, die ook betrokken is bij de promotie van het paviljoen.

Bekijk voor meer informatie over de kosten en aanmelding de aankondiging. Heeft u vragen? neem dan contact op met Joost van Dam of Wendy Bakker of via 033 433 0131.

Klik hier voor aanmelding.
Publicatiedatum: