Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HDG-Germany breidt uit met kwaliteitscontroles

Het Nederlandse expertisebureau HDG, the fruit consultants, breidt vanaf 1 januari de werkzaamheden van het kantoor HDG-Germany uit met kwaliteitscontroles. Tot op heden was het kantoor alleen actief op het gebied van international claim handling. De fruitexperts Christian Eising en Christian Sass zullen de activiteiten exploiteren.

Door de aanhoudende groei van AGF-import via de Noord-Duitse havens is er een grote behoefte ontstaan aan professionele kwaliteitscontroles en expertise. HDG-Germany kan nu bestaande en nieuwe klanten dezelfde services bieden als in de overige landen waar HDG the fruit consultants actief is.

De gegevens worden straks per klant in een database gevoegd, wat betekent dat het mogelijk wordt om data uit verschillende landen op eenvoudige wijze te analyseren. Zodoende kun je beide analyses als een pakket met de leverancier overleggen.

HDG is al gevestigd in Nederland, Spanje en China en heeft daarnaast in verschillende landen samenwerkingsverbanden. Zo werkt HDG al bijna vijf jaar samen met Mooy Logistics onder de naam HDG Services. HDG is gespecialiseerd in expertises, kwaliteitsinspecties en international claim handling van groenten en fruit. De laatste activiteit wordt uitgevoerd met lokale schade-experts wereldwijd.

Publicatiedatum: