Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kas omgebouwd zodat gasset past

Aangezien iedere situatie anders is, kijkt Westland Infra bij elke klant specifiek wat de beste oplossing is. "Niet bij alle klanten is buiten het ketelhuis voldoende ruimte beschikbaar om de gasset te plaatsen. Bij diverse klanten is op een speciale manier voldaan aan de eis om een inpandige gasset naar buiten te verplaatsen", vertellen ze.

Zo ook bij een klant aan de Zwartendijk in Monster. Na overleg met de klant werd onlangs op creatieve manier aan de norm voldaan. "In plaats van het verplaatsen van de gasset naar buiten, is buiten naar binnen gehaald door de kas aan te passen. Aan de voorzijde wordt een gevel weggehaald en het dak verwijderd. Om de gasset wordt een nieuwe ruimte gebouwd, waardoor de gasset niet meer in het ketelhuis van de tuinder staat."



De werkzaamheden voor dit project omvatten diverse activiteiten, waaronder het verplaatsen van de inpandige gasset naar een buitenlocatie, het aansluiten van de nieuwe gasset op het hogedruk gasnet, en de gasset aansluiten op de binnenleiding van klant in het ketelhuis. Het plaatsen van de gasset dient aan NEN1059 normering te voldoen. Toezicht op deze regelgeving wordt door de Omgevingsdienst Haaglanden gehandhaafd.

Dit Ketelhuisproject loopt nu sinds 2012 en Westland Infra hoopt dit in de loop van 2018 af te ronden. Het project wordt door een vast team van medewerkers uitgevoerd.

Voor meer informatie:
Westland Infra
Postbus 1, 2685 ZG Poeldijk
(0174) 236 236
info@westlandinfra.nl
www.westlandinfra.nl
Publicatiedatum: