Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontbijten boven de tomaten

De eerste paal ging op 20 april de grond in en 5 maanden later plukte RedStar de vruchten van fase 2 in Dinteloord. De bouw is in een razend tempo verlopen en om die reden heeft RedStar alle partners die betrokken waren bij de bouw van fase 2, een uitgebreid ontbijt georganiseerd. De kantine van fase 2 was geweldig aangekleed en met een uitzicht over de planten in de kas hebben ruim 45 partners genoten van het uitgebreide ontbijtbuffet.



Om 7.30 uur verzamelden de ondernemers zich in het kantineblok, waarna Kees van Oostenrijk het gezelschap trots toesprak en bedankte voor de enorme inzet. Na de toast hebben de genodigden van het buffet genoten en werd er ook een en ander genetwerkt.









Mede dankzij de strakke planning is het gelukt dit project zo snel te realiseren. "Het komt ook zeker door de goede samenwerking met de bouwpartners en daarom wilden we ze in het zonnetje zetten", geeft locatiemanager Bram Hendrickxs aan. Na afloop werden door Bram de relatiegeschenken uitgedeeld dus de partners vertrokken ook niet met lege handen. Het was een geslaagde ochtend, de opkomst was goed en de reacties waren erg leuk.






Het luxe buffet bestond uit diverse broodjes, zowel koud en warm beleg, eieren en salades. Aan werkelijk alles was gedacht.

De bouwpartners die tijdens dit ontbijt in het zonnetje gezet zijn: Van Amelsvoort Kassenbouw, Verkade klimaat, PDI, van Alfen, Hortilux, PB-techniek, Meteor Systems, Enerdes, Kroes beton, John Snoek, Marco Broch, Loonbedrijf van Etten, Vincent Kasonderhoud, Jeroen Noordermeer, Gilbert Gerearts, Bogaerts, Twins Bouw BV, Boekestijn, Viscon, Frans Veugen, Nitea, H&G beveiliging, Loonbedrijf Breure, Mosterd, Berkvens, Gemeente Steenbergen, Hollandplant, Van Iperen, Agro Energie, Enova, Dirk Geleijns, Goodmorning, Horti-consult, Horticoop, De Jong Transport, Jeroen de Koning, Nova Crop Control, Tenergy.





Voor meer informatie:
RedStar
sales@redstar.nl
Tel: 0174 -531017.
www.redstar.nl


Publicatiedatum: