Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trial Center Tomato klaar voor nieuw seizoen

Het zijn er weer meer dan vorig jaar. Op 15 december plantte Rijk Zwaan ruim 100 tomatenrassen op de demolocatie in Kwintsheul. De jonge planten staan er vitaal bij. Klaar voor een goede start. "Altijd spannend welke nieuwe toppers komen bovendrijven gedurende het teeltseizoen", vertelt Leo van Meurs van het Trial Center Tomato.



Actief in alle segmenten
Rijk Zwaan is actief in alle tomatensegmenten en dat blijkt: naast de 40 standaardrassen toont de demolocatie ruim 20 introducties en ongeveer 50 nieuwe nummers. "We willen zoveel mogelijk laten zien. Zeker het snacksegment grossiert in innovaties. We verrassen de bezoekers met verschillende kleurtjes, smaakjes en vormen."

Alle rassen zijn 26 oktober gezaaid en de komende maanden gaat het demoteam weer hard aan de slag om sterke gewassen neer te zetten. Product plus data uit onder meer smaak- en houdbaarheidsproeven liggen na de opening ter beoordeling klaar voor bezoekers.



Vanaf 1 maart weer open
"Het Trial Center Tomato is vanaf 1 maart weer geopend voor bezoekers. Telers, retailers, vertegenwoordigers van restaurants en andere partners uit binnen- en buitenland zijn weer welkom om het volledige tomatenassortiment te komen zien, ruiken en proeven."

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan
Burgemeester Crezéelaan 40
2678 KX De Lier
T +31 174 532 300
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl
www.rijkzwaan.nl
Publicatiedatum: