Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Iceman gaat de kas in

Tholen - Wim Hof, alias The Iceman, heeft een eigen kas laten bouwen. Zo kan hij voortaan het klimaat waarin hij zijn oefeningen doet, perfect onder controle houden.

Wim Hof heeft meerdere kouderecords op zijn naam staan. Hij staat urenlang in tonnen ijs en sport in weinig kleren in koude omstandigheden. In zijn nieuwe trainingslocatie wil hij ook andere leren hoe dit soort prestaties te realiseren. "Met de juiste training en oefeningen kan iedereen zijn lichaam sterker en weerbaarder maken tegen ziektes", vindt hij. Daarom is het belangrijk één met de natuur te zijn en toch het klimaat perfect te kunnen beheersen. En waar kan dat beter dan in een kas?


De bouwplannen



Trainingsruimte
Deze zomer is daarom begonnen met het realiseren van een trainingsruimte in een kas. Op het terrein stonden oude bedrijfsruimtes. Die zijn grondig gerenoveerd, vertelt Raymond Mauritz van Reytec. Hij begon deze zomer met het project en is zeer in zijn nopjes met het resultaat. "De bestaande opstanden zijn nagenoeg gedemonteerd tot op laatste stalen frame. Vanaf het stalen frame zijn de gebouwen weer opgetrokken uit glazen daken en gevels." De geïsoleerde ruimte is afgewerkt met hout en architectuurverlichting en de buitendeuren zijn op zeer strakke eigentijdse manier weggewerkt in het hout.

















Voor meer informatie:
Reytec Innovation Projects
Raymond Mauritz
tel (0174) 247 490
www.reytec.eu
info@reytec.eu