Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Greenery levert eerste belichte komkommers aan Hoogvliet

Vandaag zijn door The Greenery de eerste Nederlandse komkommers geleverd aan Hoogvliet. Hiermee is het Nederlands seizoen voor komkommers bij The Greenery officieel gestart. Hoogvliet kiest met het aanbieden van deze komkommers bewust voor Nederlands product.


Op de foto van links naar rechts: Frans Schijf (Hoogvliet), Kees Hendriks (komkommerteler The Greenery) en Ed van Venrooij (Hoogvliet).

Afgelopen donderdag gingen Ed van Venrooij (category manager) en Frans Schijf (financieel directeur) van Hoogvliet op bezoek bij teler Kees Hendriks uit Pijnacker om persoonlijk de kwaliteit van de komkommers te beoordelen. Ed van Venrooij: "Hoogvliet kiest bewust voor zoveel mogelijk Nederlandse producten in haar assortiment. Door de komkommers uit deze belichte winterteelt kunnen wij ons aanbod met Nederlandse komkommers verlengen".



De komkommers zijn ook voor de klok aangeboden en de eerste doos 50-60 komkommers zijn gekocht door Pierre Smets van P. Smets & Zn. voor een bedrag van € 1.464,-. Smets hoefde de doos niet en gaf hem terug om nogmaals te veilen. Vervolgens werd de doos komkommers gekocht door Piet Solleveld van P. Solleveld Export B.V. voor € 500,-.

De aanvoerende teler Kees Hendriks en The Greenery hebben het bedrag aangevuld tot een totaalbedrag van € 3.000,-. Het bedrag wordt gedoneerd aan het fonds Kinderen Kanker Vrij (Kika).

Voor meer informatie:
The Greenery
Pieterjan Droogendijk
telefoon: +31 (0)180 657 828
mobiel: +31 (0)6 13 551 885
p.droogendijk@thegreenery.com

P. Smets & Zn.
Hofdwarsweg 11
6161 DE Geleen
046 - 474 23 81


P. Solleveld Export B.V.
Transportweg 45
2676 LM Maasdijk
0174 - 527 400
Publicatiedatum: