Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monsanto aandeelhouders keuren fusie met Bayer goed

Monsanto kondigde tijdens een speciale bijeenkomst aan dat de aandeelhouders van het vennootschap instemmen met de fusie van Monsanto met een volledige dochteronderneming van Bayer. Onder de voorwaarden van de fusieovereenkomst zullen de aandeelhouders van Monsanto 123 euro per aandeel in contanten ontvangen bij het afsluiten van de fusie.

"We zijn blij dat we een sterke steun van onze aandeelhouders ontvangen," zei Hugh Grant, voorzitter en directievoorzitter van Monsanto. "Dit is een belangrijke mijlpaal als we het complementaire karakter van onze twee bedrijven combineren en onze gedeelde visie op de toekomst van de landbouw tot stand laten komen. Door het samenbrengen van onze expertise en middelen om deze gedeelde visie aan te sturen, kunnen we zelfs nog meer betekenen voor de telers over de hele wereld door bij te dragen aan wereldwijde uitdagingen zoals klimaatverandering en voedselschaarste.

"De overname van Monsanto wordt gedreven door onze sterke overtuiging dat deze combinatie groeiende uitdagingen voor de telers en de totale landbouwsector voor nu en in de toekomst kan helpen aanpakken", aldus Werner Baumann, CEO van Bayer AG. "Samen zijn Bayer en Monsanto in staat om nieuwe, innovatieve oplossingen, die onze klanten nodig hebben, te bieden. We kijken uit naar de voltooiing van de transactie in nauwe samenwerking met Monsanto om een succesvolle integratie te waarborgen. Deze wordt verwacht tegen het einde van 2017."

Voor meer informatie:
http://www.monsanto.com/investors/pages/default.aspx.
www.AdvancingTogether.com
Publicatiedatum: