Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arnoud van Stralen per 1 januari nieuwe algemeen directeur Kompany

Tholen - Arnoud van Stralen is vanaf 1 januari 2017 benoemd tot directeur van Kompany. Hij heeft vandaag officieus zijn laatste werkdag als algemeen directeur bij Nedalpac. Bestuursvoorzitter Theo Geven van Coƶperatie Kompany U.A. reageert desgevraagd verheugd op zijn komst: "Arnoud heeft een brede werkervaring en is de ideale persoon om de uitbouw van ons bedrijf te realiseren. Hij heeft voor meerdere handelsbedrijven veel komkommers verkocht en is daarmee geen onbekende voor ons. Daarnaast is het iemand die past binnen onze coƶperatie."

De vacature van algemeen directeur bij Kompany was de afgelopen anderhalf jaar vacant. Kompany heeft Arnoud zelf benaderd om algemeen directeur te worden. Op LinkedIn bedankt Arnoud iedereen voor de plezierige en positieve reacties die hij heeft mogen ontvangen na aankondiging van zijn vertrek bij Nedalpac. " Na vandaag geniet ik van een korte vakantieperiode om in januari 2017 te beginnen aan een nieuwe uitdaging. Ik ben erg blij met mijn benoeming tot directeur van Kompany en kijk er naar uit om samen met medewerkers, bestuur en telers te werken aan de toekomst van dit dynamische bedrijf."