Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bas van Walderveen:

"Goede vraag Spaanse bloemkool, bospeen en bosbieten"

Tholen - De aanvoer van Spaanse bloemkool, bospeen en bosbieten is bij Van Walderveen weer afgetrapt. De Spaanse bospeen wordt verpakt onder het merk Fresh Quality, waar we al jaren een een exclusieve samenwerking hebben met bospeentelers rond de plaats Analucar de Barrimeda. Fresh Quality onderscheidt zich door de voloranje kleur van de Hollandse peen. Maar het belangrijkst nog is die typisch on-Hollandse zoete smaak", vertelt Bas van Walderveen.



Voor Spaanse bloemkool werkt Van Walderveen met het vertrouwde label Buenavista. Hiervoor werkt de importeur samen met La Pequeña Holanda, die exclusief voor hen teelt op een areaal van zo'n 400 hectare. "Momenteel zit er nog wat Hollandse bospeen en bloemkool in de markt, maar ik verwacht dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn en dat iedereen deze week wel overgaat op Spaanse", zegt Bas.



"De vraag is uitstekend. Met name de bloemkoolprijzen zijn behoorlijk goed. De prijs van bospeen ligt op een regulier prijsniveau. We krijgen van beide producten zo'n drie tot vier keer per week aanvoer binnen. Het seizoen van de bospeen duurt tot eind april. Met de bloemkool gaan we door tot begin april tot het Hollandse product weer op de markt is", vertelt Bas. Last but not least krijgt de importeur ook wekelijks Spaanse bosbieten binnen. "Werkelijk superkwaliteit", besluit Bas.



Voor meer informatie:
Van Walderveen
Laagraven 17-19
3439 LG Nieuwegein
Tel: 030 2886685
Fax: 030 2848054
bas@walderveen.nl
www.walderveen.nl