Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horti Asia 2017: Tuinbouw in tropisch klimaat in schijnwerpers

Ook in Zuidoost-Azië biedt de groeiende wereldbevolking en de exponentieel toenemende vraag naar voedsel kansen voor de ontwikkeling van gecontroleerde omgevingslandbouw en -tuinbouw. Daarom is het belangrijk dat tijdens de 2017 Horti Asia vakbeurs in Thailand de nadruk zal liggen op tuinbouwoplossingen voor het wereldwijde voedselprobleem.



Op de beurs, die van 15 tot 17 maart zal worden gehouden in het BITEC International Exhibition Centre in Bangkok, zullen diverse aanbieders van oplossingen aan bod komen, die technologie en startmateriaal leveren om de voedselproductieproblemen in Aziatische klimaten aan te pakken.

Een van deze oplossingen is de Hygroscopic Adiabatic Cooling (HACo) technologie van Van der Hoeven. De Nederlandse kassenbouwer heeft HACo ontwikkeld om het telen in een halfgesloten kas in een tropisch klimaat mogelijk te maken. Met de energiebesparende technologie kan warme en vochtige lucht buiten zo worden behandeld dat het binnen in de gecontroleerde teeltomgeving kan worden gebruikt. Hierdoor kan het gecontroleerde halfgesloten kassysteem in bijna elk klimaat worden geïnstalleerd ondanks hoge luchtvochtigheid en temperaturen buiten.

Van der Hoeven zal tijdens Horti Asia 2017 de HACo technologie en haar halfgesloten kassystemen presenteren bij stand E9.



Naast Van der Hoeven staat er een groeiend aantal andere exposanten op de exposantenlijst. Verder is er een uitgebreid seminar- en conferentieprogramma in de maak. Sommige internationale overheids- en tuinbouworganisaties die hun deelname hebben bevestigd: 'Horticulture Science Society of Thailand', 'Foundation of Agriculture Technology Commercialization and Transfer' (Korea), De Nederlandse ambassade, de Duitse Landbouwvereniging en AGRAGEX uit Spanje. Ook zullen de deelnemers getuige kunnen zijn van een Duitse presentatie met betrekking tot de DLG speciale zone, die de nieuwste innovatie en technologie zal presenteren om de tuinbouwoogsten van fruit, bloemen en groenten te verhogen in de regio Azië en de Stille Oceaan.

Chinakit Viphavakit van VNU Exhibitions Asia Pacific: "De beurs beoogt een krachtig platform te zijn door uit vele landen tuinbouwexperts, specialisten van topbedrijven en ook relevante organisaties samen te brengen om kennis te delen, de beste oplossingen te bieden voor marketinguitdagingen, advies te geven over nieuwe technologieën en kennis op te doen over adequate innovaties, die voor Aziatische telers de productiviteit zullen verhogen en op investeringen zullen doen besparen."

Bezoek voor meer informatie www.horti-asia.com of neem contact op met VNU Exhibitions via hortiasia@vnuexhibitionsap.com


Publicatiedatum: