Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vanuit je luie stoel een robot je voedsel laten telen?

In je eigen groententuin werken is meestal een goede manier om vaker van frisse lucht te genieten. Maar niet met deze nieuwe Farmbot CNC-gestuurde landbouwmachine.



De FarmBot Genesis Open Source CNC-gestuurde landbouwmachine beweegt in de XYZ-ruimte om uw groenten te zaaien, irrigeren en de groei ervan 24/7 te controleren. De robot kan zaden in elk gegeven patroon en dichtheid zaaien en ze in overeenstemming met de plaatselijke klimatologische omstandigheden water geven. Het heeft een eigen camera om de gewassen in de gaten te houden en onkruid te vinden en verwijderen en heeft ook een bodemsensor voor nog slimmere plant- en gewasstrategieën.

Volgens de ontwikkelaars van de geavanceerde tuiniersmachine maakt het voor iedereen gezond versproduct beschikbaar. Maar zou het niet gezonder zijn om uit je luie stoel te komen en zelf aan wat ouderwets tuinieren te doen?


Publicatiedatum: