Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bij BelOrta

Ruim assortiment tomaten uit belichte teelt deze winter

Vanaf vandaag worden er terug tomaten uit jonge teelt aangeboden op BelOrta. Dit zijn tomaten die afgelopen maanden zijn aangeplant en waarvan nu de eerste tomaten worden geoogst. Via diverse moderne en duurzame teelttechnieken slagen onze producenten er in om ook tijdens de winter tomaten te produceren.




BelOrta biedt deze winter een ruim assortiment tomaten aan: Prince, Princess, Elite, Baron, Prunella, Ministar, Cherrystar, Lily, Lemoncherry, Orangecherry en Browncherry. Voor de jonge teelten werd een nieuwe hoekkaart ontwikkeld met specifieke aanduidingen op de verpakking. "Het feit dat de tomaten lokaal geproduceerd worden is een belangrijke troef. Ook op vlak van versheid maken belichte tomaten het verschil in een markt waar ook producten aangeboden worden met enkele dagen transport achter de kiezen. Het uitgebreide en diverse aanbod in de tomaten onder belichting, betekent een verrijking van het BelOrta-assortiment."

Commerciƫle dienst BelOrta
Tel: +32 (0)15 56 56 17
verkoop@belorta.be
www.belorta.be
Publicatiedatum: