Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zijn microgroenten gezond?

SysBioSim en Koppert Cress zijn begonnen aan een samenwerking om de kennis over de voordelen van microgroenten te verspreiden. SysBioSim zal analyses uitvoeren voor een beter begrip van de effecten van het eten van cressen.



"SysBioSim vindt het erg belangrijk je gezondheid in eigen handen te hebben", aldus Basak Tektemur Altay, CEO van SysBioSim. "Er bestaat echter veel verwarring over wat gezond is en wat niet en er is een gebrek aan wetenschappelijk bewijs. We zijn erg blij met deze samenwerking met Koppert Cress: we willen samen specifiek wetenschappelijk bewijs leveren dat kan bijdragen aan ons begrip van een gezond voedingspatroon. Deze analyses zullen wetenschappelijke basiskennis leveren over de gezondheidsvoordelen van cressen."

Het belangrijkste doel van Koppert Cress is gezonde cressen te ontwikkelen die een unieke en geconcentreerde smaak hebben. Volgens Koppert Cress hebben deze kruiden gezondheidsvoordelen die in de moderne levenswijze passen. "We denken dat de juiste hoeveelheid consumptie van deze gekiemde zaailingen een gezond leven kan bevorderen", aldus Rob Baan, CEO van Koppert Cress. "Microgroenten staan reeds bekend om z'n kenmerkende smaak en decoratiefuncties, maar heeft nog meer voordelen." 

Koppert Cress heeft een jarenlange ervaring in het selecteren en verbeteren van speciale cressen van over de hele wereld.

Voor meer informatie:
Basak Tektemur Altay
SysBioSim B.V.
info@sysbiosim.com
www.sysbiosim.com
Publicatiedatum: